Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά από το χθεσινό ρεπό, σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Γιώργου Λώλα στη Σουρωτή. Από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, το τελευταίο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια μετά από την ήττα από την ΑΕΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει πιθανότατα ακόμη τρία ματς εκτός έδρας στα πλέι-οφ (και τρία στην Τούμπα), καθώς έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή τρεις αγώνες πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Εξακολουθεί να διατηρεί ορισμένες μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση τις οποίες οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος.
Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι δε θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τη Λάρισα τον τιμωρημένο Γκαρσία (θα λείψει και από το ματς με την Καβάλα λόγω των επτά κίτρινων καρτών που είχε συμπληρώσει), ενώ αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία ο Βιεϊρίνια και ο Σνάουτσνερ.
* Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης η ΕΔΕ για τα γεγονότα στο Κλ. Βικελίδης. Έχουν κληθεί για να καταθέσουν όλα τα μέλη της αποστολής των διοικούντων του ΠΑΟΚ που είχε μείνει εγκλωβισμένη για πάνω από μισή ώρα έξω από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: