Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Άφησε ανοιχτό... παράθυρο ο Χλεμπ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/012abbfff7a06be8e8da89bb42f18962_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο Αλεξάντρ Χλεμπ έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό με τον Λευκορώσο μέσο να δηλώνει πως προτεραιότητα του είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά είναι ενθουσιασμένος με το ενδιαφέρον του τριφυλλιού.

Ο διεθνής άσος που αγωνίζεται στην Στουτγάρδη ως δανεικός από τους Καταλανούς φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και έδειξε ότι γνωρίζει καλά το τριφύλλι: «Ξέρω τον Παναθηναϊκό. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές. Από τους ποδοσφαιριστές του, ξεχωρίζω τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Τζιμπρίλ Σισέ. Με τον Ζιλμπέρτο, μάλιστα, ήμασταν συμπαίκτες στην Άρσεναλ. Γνωρίζω επίσης ότι ο Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του αρκετούς Ελληνες διεθνείς, οι οποίοι οδήγησαν την εθνική σας ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής».

«Προτεραιότητα η Μπαρτσελόνα»

Ο Χλεμπ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μέλλον του βάζοντας ως προτεραιότητα την Μπαρτσελόνα: «Ας μην κρυβόμαστε, η Μπαρτσελόνα ήταν και παραμένει η πρώτη μου επιλογή. Είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη. Είμαι τυχερός που αποτελώ μέλος της, έστω και αν έχω παραχωρηθεί δανεικός στην Στουτγάρδη. Λογικό είναι, αυτή τη στιγμή να θέλω να επιστρέψω».

Ο Λευκορώσος, πάντως, δήλωσε ενθουσιασμένος με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να γνωρίζω. Επαναλαμβάνω όμως πως με ενθουσιάζει το γεγονός, ότι μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εμένα. Περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν. Μετά θα συζητήσω με τη Στουτγάρδη, θα ασπαστώ τις όποιες αποφάσεις της Μπαρτσελόνα και κατ' επέκταση θα αποφασίσω. Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω τα χαιρετίσματα μου στον ελληνικό φίλαθλο κοινό και συγκεκριμένα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: