Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Πάτησε… παρκέ ο Τζέρεμι

Πάτησε… παρκέ ο Τζέρεμι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ περίμενε με αγωνία την χθεσινή ημέρα, κατά την διάρκεια της οποίας ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον θα υποβάλλονταν σε επανεξέταση προκειμένου να φανεί το κατά πόσο έχει υποχωρήσει η θλάση και το αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο, άρα και θα ξεκαθάριζε η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με την Βαλένθια.
Τα νέα είναι καλά, με τον προπονητή του Άρη να χαμογελάει από ικανοποίηση, μιας και αυτά που του είπε ο γιατρός της ομάδας, Μίλτος Θεοδώρου ουσιαστικά έθεσαν τον Αμερικανός στην διάθεση του για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η θλάση και το αιμάτωμα έχουν υποχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, με τον γιατρό της ομάδας να δίνει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει προπονήσεις ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον κάτι που έκανε χθες το πρωί αλλά και το απόγευμα. Αρχικά σε χαλαρούς ρυθμούς, με τον Αμερικανό άσο να ανεβάζει… στροφές στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας, έβγαλε το μεγαλύτερο πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον αύξησε σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες να είναι κανονικά στο παρκέ του Αλεξανδρείου το απόγεμα της Τετάρτης στις 18:30.
Σίγουρα δεν θα είναι στο 100%, σε σχέση με τον Ρίτσαρντσον πριν τραυματιστεί αλλά η παρουσία του είναι επιβεβλημένη. Άλλωστε πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ των «κιτρίνων» στο EuroCup με 14.5 πόντους ενώ επίσης έχει 4.8 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ και 0.6 κλέψιμο.
Συντηρητικά ο Μάιλς
Η κατάσταση με τον Άαρον Μάιλς παραμένει η ίδια, δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση όσον αφορά το συντηρητικό του πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια για τα προημιτελικά του EuroCup. Ο Αμερικανός ξεκουράστηκε την Κυριακή, χθες συνέχισε τις θεραπείες και θα είναι παρών στην αυριανή αναμέτρηση, πανέτοιμος για όσα λεπτά τον χρησιμοποιήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ.
Κανονικά προπονήθηκε επίσης και ο Μιχάλης Κακιούζης ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα και δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στον αριστερό του ώμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: