Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Επενδυτής στην Άρσεναλ ο jay-z;


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επενδύσει στην αγαπημένη του Άρσεναλ άφησε ο σύζυγος της Μπιγιονσέ, Jay-Z!Αυτό μπορεί να ισχύσει κάλλιστα στην περίπτωση του διάσημου Αμερικανού ράπερ και συζύγου της Μπιγιονσέ, Jay-J, ο οποιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Arsenal Magazine" δήλωσε οπαδός των Λονδρέζων από την εποχή του... Τιερί Ανρί και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπει ως επενδυτής στην αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα.

"Είμαι επιχειρηματίας, και θα ψάχνω πάντα για ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται, και αν τα βρούμε, όλα καλά. Δεν ξέρω πολλά για την επιχείρηση του ποδοσφαίρου, όμως εάν παρουσιαστεί στο μέλλον η κατάλληλη ευκαιρία, τότε ποιος ξέρει;", δήλωσε ο συνιδιοκτήτης της ομάδας του NBA, New Jersey Nets, ο οποίος αναφέρθηκε και στη γέννηση της αγάπης του για τους Λονδρέζους.

"Ήταν πριν από περίπου πέντε χρόνια. Όταν ο Τιερί Ανρί ήταν στο σύλλογο τον είδα να παίζει και τον θεωρούσα πάντα ως έναν φανταστικό παίκτη.

Από τότε είμαι φανατικός οπαδός του συλλόγου, ακολουθώντας σας παιδιά, και ακόμα και σήμερα παίζετε το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιζε και ο Τιερί. Νομίζω ότι αυτός ο παίκτης άφησε για πολλά χρόνια τη σφραγίδα του στην ομάδα".

Επιπλέον ο 40άχρονος Σον Κόρεϊ Κάρτερ (το πραγματικό του όνομα) κάλεσε τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ να πάνε και να παρακολουθήσουν την ερχόμενη συναυλία του στο Λονδίνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από αυτόν.

"Δεν ξέρω αν υπάρχουν καθόλου φανς του Jay-Z μέσα στην ομάδα αλλά αν υπάρχουν θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι στην επόμενη συναυλία μου που θα γίνει στο Λονδίνο. Μπορούν να έρθουν και να με δουν στη δουλειά μου, και ύστερα θα πάω και εγώ να δω τη δική τους".

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της Μπιγιονσέ από το 2008, Jay-Z, έχει περιουσία που εκτιμάται γύρω στα 500.000.000 δολάρια, έχοντας πουλήσει συνολικά πάνω από 40.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: