Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Στη Λίλεστρομ ο Ενσαλίβα


Ο Ταμαντάνι Ενσαλίβα κατά την παρουσίασή του από την ΑΕΚ Η "περιπέτεια" του Ταμαντανί Ενσαλίβα στα ελληνικά γήπεδα, τελείωσε. Ο Καναδός μέσος της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στη Λίλεστρομ. Η "Ένωση" από αυτή τη μεταγραφή θα βάλει στο ταμείο της περίπου 30.000 ευρώ, προκειμένου να αφήσει τώρα τον παίκτη να φύγει.

Το συμβόλαιο του Ενσαλίβα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι και η "Ένωση" δεν θα έπαιρνε ούτε ευρώ αν δεν έδινε τώρα τη συγκατάθεσή της στο να "μετακομίσει" ο "Ταμ" από τους "κιτρινόμαυρους" της Αθήνας στα "καναρίνια" του Λίλεστρομ.

Ο 28χρονος μέσος τη Δευτέρα αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του και την Τρίτη θα αναχωρήσει για τη Σκανδιναβία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε διαρρεύσει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αδαμίδης είχε κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ενσαλίβα και δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. όπως αποδείχθηκε ήταν απλά ένα μέτρο πίεσης προς τους Νορβηγούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: