Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Προς την έξοδο από τη Λίβερπουλ ο Ριέρα

http://www.contra.gr/images/m/riera_liverpool_2303_m.jpgΚοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Λίβερπουλ βρίσκεται ο Άλμπερτ Ριέρα, με αφορμή τις επικριτικές δηλώσεις που έκανε προς το πρόσωπο του προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ, στην "Marca".

Ο 27χρονος αριστερός χαφ δήλωσε χαρακτηριστικά στην ισπανική εφημερίδα: "Η ομάδα παίζει πολύ άσχημα και χρειάζεται αλλαγές. Είναι ένα πλοίο που βυθίζεται. Στα δύο χρόνια που είμαι εδώ, όμως, ο Μπενίτεθ δεν έχει διαχειριστεί ποτέ κάποιο πρόβλημα με ποδοσφαιριστή μιλώντας μαζί του".

Στο άκουσμα των παραπάνω δηλώσεων, ο συμπατριώτης τεχνικός του, αποφάσισε να απαντήσει διώχνοντας τον από την προπόνηση των "ρεντς" και πλέον, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ριέρα έχει γίνει στόχος ρωσικών ομάδων, καθώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα στην εν λόγω χώρα.

Συγκεκριμένα, η "Sun" ισχυρίζεται ότι ο Ισπανός μέσος θα καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η "Daily Mail" εκφράζει αντίθετη άποψη, υποστηρίζοντας ότι η Σπαρτάκ Μόσχας θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: