Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Τσαλίκης: "Ποτέ δεν χτύπησα τον Κωνσταντινέα"


Ο έφορος της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης Ο γενικός αρχηγός της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης, μίλησε την Τρίτη για τα όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα του ματς με την Λάρισα ο διαιτητής Κωνσταντινέας. Ο παράγοντας της ομάδας της Μακεδονίας, κατηγοριματικά αρνείται ότι χτύπησε τον ρέφερι και όπως τονίζει θα επιληφθεί το νομικό τμήμα.

"Αυτό που συνέβη σίγουρα δεν ήταν αυτό που έγραψε ο κύριος Κωνσταντινέας στο φύλλο αγώνος. Υπήρχε έντονος διάλογος, αλλά σε καμία περίπτωση χειροδικία. Ακόμη δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω γιατί έγραψε κάτι τέτοιο ο διαιτητής. Αντε μετά να αποδείξεις ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Εμείς έχουμε τις δηλώσεις των ανθρώπων που τον συνόδευαν στα αποδυτήρια και ήταν ακριβώς από πίσω του, των αστυνομικών και του παρατηρητή της Σούπερ Λίγκας", είπε αρχικά στον "Novasport FM".

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι λυπηρό. Εκτός ότι ο κ. Κωνσταντινέας προκάλεσε την αντίδραση όλου του κόσμου σε ένα γήπεδο που δεν έχει γίνει το παραμικρό επεισόδιο από τους φιλάθλους μας, ήρθε στο τέλος να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνος".

Πλέον με ορατό τον κίνδυνο να υπάρξει αφαίρεση βαθμών στην Καβάλα, ο κ. Τσαλίκης είπε: "Θα μιλήσουμε με τον κ. Ψωμιάδη και τους δικηγόρους της ΠΑΕ και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: