Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Διαψεύδει την Αναγέννηση ο Ιωνικός


Ο πρόεδρος του Ιωνικού Απάντηση στην ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία έκανε λόγο για επίθεση που δέχθηκαν μέλη της αποστολής της στο γήπεδο της Νεάπολης, έδωσε ο Ιωνικός. Οι Νιακιώτες εξέδωσαν κι εκείνοι ανακοίνωση και διαψεύδοπυν τους ισχυρισμούς των Θεσσαλών.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει: "Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας για όσα έλαβαν χώρα στο μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής, έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω: Υπάρχουν κάμερες και το φύλλο αγώνα το οποίο είναι καθαρό και σε καμία περίπτωση δεν έχει υπογραφεί με επιφύλαξη από την πλευρά της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας.

Την Πέμπτη που μας πέρασε, η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, απέστειλε έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για την προστασία της ομάδας, από δήθεν απειλητικά μηνύματα που είχαν δεχτεί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς τον τόπο, το χρόνο και τον τόπο που θα συνέβαιναν όλα αυτά, καθώς και ποιοί ήταν αυτοί οι οποίοι απειλήθηκαν.

Με λίγα λόγια, η καταγγελία της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας, ήταν αόριστη, όπως και η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Οσον αφορά στην Αστυνομική Δύναμη που βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν αντίστοιχη σε παρουσία με αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Κάτι που σημαίνει ότι η Αστυνομία έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της. Και επειδή, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, η φιλοξενία σε όλες τις αποστολές που πάνε, ήταν, είναι και θα είναι εναρμονισμένες με το φίλαθλο πνεύμα και την έννοια του αθλητισμού θα θέλαμε να παραθέσουμε το βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=PVDjXOWhqg4&feature=player_embedded) της 'φιλοξενίας' από το πρώτο παιχνίδι.

Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να απαντήσουμε εκ νέου σε αόρατες διοικήσεις με ανυπόγραφες ανακοινώσεις, αλλά και παράλληλα σε αοριστίες και γεγονότα που μόνο η αόρατη διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας είδε.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρδίτσας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: