Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κονέ: "Δεν φοβηθήκαμε..."


Ο Παναγιώτης Κονέ με τη φανέλα του Ηρακλή. Η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Κονέ στη βασική ενδεκάδα, μετά από την τιμωρία του και την απουσία δύο αγωνιστικών, συνδυάστηκε με νέο διπλό του Ηρακλή. Ο άσος των "κυανόλευκων" τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να τελειώσει καλά αυτή τη σεζόν, δίνοντας έτσι το σύνθημα για τις επόμενες αγωνιστικές.

«Θέλαμε να δείξουμε, ότι και στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο αξίζαμε πολύ τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε εκεί, τα καταφέραμε τώρα σ' ένα σημαντικό παιχνίδι από κάθε άποψη για την ομάδα», είπε ο επιθετικός του Ηρακλή και είχε ακόμη να σημειώσει: «Θα είναι καλό για την επόμενη χρονιά, να κλείσουμε αυτήν καλά και όταν λέω καλά με νίκες. Θέλουμε επομένως να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά και να προσπαθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο για τη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια».

Για την επιτυχία στο Παγκρήτιο, τόνισε: «Δεν φοβηθήκαμε, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Και πάλι όμως ισοφαρίσαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ήμασταν ανώτεροι. Ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα στο γήπεδο και δικαίως πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: