Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Επέτειος... πρόκρισης


Εξαλλοι πανηγυρισμοί για το γκολ του Κάμπορα Το ραντεβού για την πρόκριση στον τελικό είναι την Πέμπτη και οι "κίτρινοι" έχουν οριστικοποιήσει τα πλάνα τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρησης. Δεν υπάρχει ούτε ένας τραυματίας γεγονός που ικανοποιεί πλήρως τον Κούπερ.

Ο Αρης θα υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα. Η προετοιμασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή όπου θα κατέβει μέχρι το βράδυ στην Καβάλα.

Ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται και το κεφάλαιο κατασκοπεία. 'Έτσι κι αλλιώς πάντως, δεν έχει να κρύψει κάτι μια από τις δύο ομάδες μετά από τόσες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μόνο με ταυτότητα
Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται μόνον από τα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλας και προς γενικής έκπληξη, όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να επιδεικνύει ταυτότητα με τόπο διαμονής την Καβάλα για να τα προμηθευτεί.

Θεωρείται δεδομένο ότι αρκετοί φίλοι του Aρη θα εκμεταλλευτούν την αργία του Ευαγγελισμού της 25ης Μαρτίου και ημέρα ιδρύσεως του Aρη, το 1914, και θα ταξιδέψουν στην Καβάλα, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο «Ανθή Καραγιάννη».

Η απουσία του Γκαρσία
Ο Νάτσο Γκαρσία συμπλήρωσε στον αγώνα με τον Πανιώνιο τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Κούπερ αποφάσισε, ο Βολιβιανός, να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 30ής αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: