Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ταξίδι αστραπή του Αντωνίου


Κάχα Καλάντζε... Η επομένη του ντέρμπι ήταν μια μέρα σκεπτικισμού και προσπάθειας ανύψωσης της ψυχολογίας για όλους στον Παναθηναϊκού. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι η ζωή... σταμάτησε στο «τριφύλλι». Αλλωστε, παρά την ήττα αυτή, οι «πράσινοι» είναι με το ένα πόδι στο βάθρο του πρωταθλητή και την Τετάρτη αγωνίζονται με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Παράλληλα πάντως, δεν ξεχνούν και τον προγραμματισμό της ερχόμενης περιόδου.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Αντωνίου την Δευτέρα πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή. Αυθημερόν, μετέβη σε ξένη χώρα, για να συζητήσει με ατζέντηδες υποψήφιων στόχων του Παναθηναϊκού. Κάποιες φήμες θέλουν τον διευθυντή ποδοσφαίρου να βρέθηκε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο.

Μια χώρα στην οποία αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τους πρωτοπόρους και ίσως το κάνουν και το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Περ Κρόλντρουπ της Φιορεντίνα και τον Κάχα Καλάντζε της Μίλαν. Χωρίς πάντως να μπορεί κανείς να είναι σίγουρος, μια και το ταξίδι αυτό κρατήθηκε μυστικό και οι διαρροές στο θέμα δεν είναι πολλές εν μέσω πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: