Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

«Θα σηκωθώ να φύγω...»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3707323580ceebf85512838c70b274b2_L.jpg?1271237346?1271237346?1271237346Την πλήρη απογοήτευση του για τη στάση της Πολιτείας απέναντι στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, προσθέτοντας ότι σκέφτεται να φύγει. Τι είπε για την ΑΕΛ Ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Για την παραμονή της Λάρισας στην Σούπερ Λίγκα:

«Είναι αρκετά κακό για μια ομάδα σαν τη Λάρισα να θεωρείται επίτευξη στόχου την παραμονή. Όμως, είχαμε μία κακή αρχή και μετά μπήκαμε στη διαδικασία να αναθεωρήσουμε».

Για τον προπονητή της Λάρισας, Γιάννη Παπακώστα:

«Ο κ. Παπακώστας είναι άξιος άνθρωπος και τέτοιους θέλουμε στη Λάρισα. Οι αθλητές μας –επίσης- δείξανε στοιχεία καλά ειδικά στο τέλος. Αισθάνομαι ότι η φετινή σεζόν ήταν μια κακή παρένθεση και εύχομαι η επόμενη σεζόν να μας βρει στο νέο γήπεδο».

Για το νέο γήπεδο της Λάρισας:

«Τα έργα είναι σε εξέλιξη. Είναι ένα έργο χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από κανέναν. Ο κόσμος της Λάρισας βοήθησε στην πραγματοποίηση του έργου. Εμείς λάβαμε και μπουχτίσαμε από υποσχέσεις.

Σαν ένας άνθρωπος που ελπίζω για τη χώρα που ζω, δεν υπάρχουν κόμματα, αλλά κυβερνήσεις. Δυστυχώς, έχω παρατηρήσει ότι έχουμε γίνει υπερήφανοι σαν άνθρωποι της χώρας αυτής μόνο από αθλητικά γεγονότα. Όταν, λοιπόν, κάτι που μας κάνει υπερήφανους δεν το περιφρουρούμε…».

Για την απόφαση του ΟΠΑΠ να κόψει τις επιχορηγήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

Ο ΟΠΑΠ είναι ένας οργανισμός. Το φρένο που μπήκε ήταν μια πολιτική απόφαση, δεν έχει υπάρξει άλλη τέτοιους είδους. Ο ΟΠΑΠ αναγκάστηκε να τηρήσει την κατεύθυνση αυτή. Είναι οι ίδιοι άνθρωπο που στο κοινοβούλιο πριν από τρια χρόνια ψήφισαν τερτίπια για να μην τιμωρείται κανένας. Το έχουμε δει σε όλες τις δραστηριότητές μας σαν χώρα και για τον λόγο αυτό ο κόσμος έχει εξοργιστεί. Οι πράξεις τους έχουν αποδείξει ότι κινούνται βάσει ψηφοθηρίας».

Για τους στόχους της Πολιτείας:

«Δεν κατάλαβαν οι ίδιοι όταν άλλαξαν τους νόμους που μπορούσαν να θεραπεύσουν την κατάσταση και έχουνε φέρει αποτελέσματα σε χώρες του εξωτερικού. Είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζω και δική μας ευθύνη; Εμείς, όμως, έχουμε δώσει και στοιχεία και ονόματα. Είδατε όμως, κάποιο αποτέλεσμα. Γιατί να τηρούνται οι νόμοι. Οι πρώτοι που καταστρατηγούν τους νόμους είναι οι ίδιοι. Έχουμε κάνει όνειρα και επενδύσεις στο χώρο και είμαι ο πρώτος που σκέφτομαι σοβαρά να σηκωθεί και να φύγει».

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει στα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Σούπερ Λίγκας με το ΣΚΑΪ:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Υπάρχουν ρήτρες και συμβάσεις. Είναι ξεκάθαρες. Όποιος θέλει να προσβάλει μια σύμβαση πηγαίνει με την νομική οδό. Είμαστε σε μια ελεύθερη αγορά που μπορεί ο καθένας να κινηθεί νομικά. Οι συμβάσεις είναι ξεκάθαρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: