Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Το… Yellow river «πλημμυρίζει» την πρωτεύουσα!

Το… Yellow river «πλημμυρίζει» την πρωτεύουσα!

Από χθες το πρωί όλος ο Αρειανός φίλαθλος κόσμος ασχολείται και μιλάει για το μαγικό –όπως αναμένεται να είναι- βράδυ της 24ης Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τα 23.480 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ Άρης έχουν φέρει ένα κλίμα ικανοποίησης στις τάξεις της οικογένειας του Συλλόγου και πλέον οι οπαδοί του Άρη περιμένουν εναγωνίως την ημέρα που θα κυκλοφορήσουν τα… «μαγικά χαρτάκια» για να σπεύσουν να εξασφαλίσουν την θέση τους στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου. Πέρα από τα μέτρα ασφαλείας που συζητήθηκαν στην χθεσινή σύσκεψη -παρουσία των εκπροσώπων της ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ ΠΑΟ, ΕΠΟ και αστυνομίας- ανακοινώθηκε και η κατανομή των θυρών για τους οπαδούς των δύο φιναλίστ. Αυτοί του Άρη, όπως ανακοινώθηκε, θα φιλοξενηθούν στις θύρες 11Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24 ενώ αυτοί του ΠΑΟ θα χρησιμοποιήσουν τις θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Α, 30Β-Γ, 31Β, 32, 33, 34, 35. Παράλληλα, συμφωνήθηκε να παραμείνουν κενές για λόγους ασφαλείας οι θύρες 7Β, 8, 9, 10, 11Α, 26, 28, 30Α και 31Α, που αντιστοιχούν σε περίπου 6.000 θέσεις. Να σημειωθεί πως την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ, ενώ οι απονομές θα γίνουν στην εξέδρα των επισήμων.

Από λεωφόρο Κηφισίας τα 300 πούλμαν!

Ένα ακόμα θέμα που χρίζει ιδιαίτερης σημασίας είναι το πώς θα βρεθούν οι 24.500 χιλιάδες οπαδοί του Άρη στο ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν όταν φτάσουν στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα λοιπόν με τα δύο σενάρια που δημοσιεύσαμε στο χθεσινό «Μ» επικράτησε το δεύτερο, το οποίο λέει ότι οι οπαδοί του Άρη θα πάνε μέσω Κηφισίας στο στάδιο και όχι μέσω της λεωφόρου Κύμης. Αφού λοιπόν το κομβόι των λεωφορείων συναντήσει τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισίας θα κινηθεί στην συνέχεια επί της συγκεκριμένης λεωφόρου μέχρι την Σπύρου Λούη και από εκεί θα κινηθούν προς το ΟΑΚΑ.

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη ξημερώματα Σαββάτου

Μέσα σε όλα όσα συζητήθηκαν στην χθεσινή σύσκεψη για μέτρα ασφαλείας τέθηκε από την Αστυνομία και προς του ανθρώπους του Άρη το θέμα της μετακίνησης των πούλμαν. Πιο συγκεκριμένα εντολή της αστυνομίας είναι ως τις 15:30 το αργότερο την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να έχουν περάσει όλα τα πούλμαν από τα τελευταία διόδια πριν την Αθήνα. Πράγμα που σημαίνει ότι τα πρώτα -από τα 300 συνολικά που υπολογίζεται να είναι πούλμαν- θα αναχωρήσουν από την Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου με προορισμό την Αθήνα.
Βέβαια όλα αυτά θα συζητηθούν εκ νέου μέσα στην εβδομάδα, μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του Άρη, της διοίκησης και του τουριστικού οργανισμού που έχει αναλάβει την μεγαλύτερη εκδρομή που έγινε ποτέ, ούτως ώστε την άλλη εβδομάδα να είναι τα πάντα στην εντέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: