Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Διαψεύδουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για Αουρέλιο και Φερνάντες

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_hboj1zh4B.jpgΤα μεταγραφικά σενάρια ξεκίνησαν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τα ονόματα των Φάμπιο Αουρέλιο και Ντάνι Φερνάντες να έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» να διαψεύδουν.Αγγλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της «Liverpool Echo» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για την απόκτηση του 30χρονου αριστερού μπακ της Λίβερπουλ, αλλά οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν, καθώς υπάρχουν λύσεις στην συγκεκριμένη θέση (Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Ντιντιέ Ντομί, αν και μένει ελεύθερος).

Τώρα σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Μπόχουμ,σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Diario De Noticias» ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται απ' την ΠΑΕ. Να θυμίσουμε, την προηγούμενη Κυριακή ο «πορτιέρο» του «γηραιού» είχε ακουστεί πως έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό.

Προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ πιθανό είναι το σενάριο ν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Πάρντο απ’ την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να ενισχυθούν στο κέντρο και πολύ πιθανό σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: