Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο Κατσαμπής και οι μετοχές


Ο Κατσαμπής πανηγυρίζει... Στην ανανέωση της συνεργασίας του για ένα ακόμη χρόνο με τον Ηρακλή θα προχωρήσει ο Τάσος Κατσαμπής. Μέσα στις επόμενες μέρες, σε συζητήσεις που θα έχει με τον Ανδρέα Παντελή, θα ξεκαθαρίσει το πλάνο της συνεργασίας του για την επόμενη σεζόν, που προβλέπεται να είναι η τελευταία της θητείας του στον Ηρακλή. Ο 37χρονος στόπερ έχει δρόμο ακόμη στην καριέρα του κι ο ίδιος δεν σκέφτεται να σταματήσει σύντομα, εφόσον μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να προσφέρει.

Ο Κατσαμπής θα είναι και του χρόνου στον Ηρακλή κι ο Παντελή θα έχει σύντομα μια συνάντηση με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία της ανανέωσης.

Σε διοικητικό επίπεδο, ο Ρέμος σκέφτεται να παραχωρήσει τις μετοχές του στον ερασιτέχνη, αλλά, δεν είναι ακόμη κάτι που έχει ξεκαθαρίσει και είναι άγνωστο ποια θα είναι η τελική του απόφαση.

Ο Ρέμος αναχωρεί για το εξωτερικό και ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία του. Συγκεκριμένα θα βρεθεί στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Η επιστροφή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη θα γίνει στα τέλη Μαΐου.

Αυτό δεν φρενάρει ουσιαστικά τις εξελίξεις εφόσον υπάρχουν πληρεξούσια και δικηγόροι για να τον εκπροσωπήσουν. Πάντως, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την υπογραφή πληρεξουσίου διαχείρισης των μετοχών.

Αν τυχόν υπογραφεί το σχετικό έγγραφο, ο ΓΣ θα αναλάβει τη διαχείριση των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Για την εμπλοκή του Ανδρέα Παντελή στην ΠΑΕ, τον λόγο θα έχει ο Ερασιτέχνης, εφόσον ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις με τον Ρέμο.

Με βάση την προφορική συμφωνία που έχει με τον μεγαλομέτοχο, αν μέχρι τα τέλη Μαΐου χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ με το ποσό των 500.000 ευρώ, τότε θα αποκτήσει το 50% των μετοχών του Αντώνη Ρέμου.

Ωστόσο αν ο μεγαλομέτοχος υπογράψει το πληρεξούσιο παραχώρησης της διαχείρισης των μετοχών, την τελική απόφαση και για το συγκεκριμένο θέμα, θα κληθεί να τη λάβει ο Ερασιτέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: