Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Πάλι ο Κόστα

Οι Πορτογάλοι δε λένε να σταματήσουν τις αναφορές τους για τον ΠΑΟΚ και τον Ζόρζε Κόστα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της «A Bola», θα αναχωρήσει σύντομα από την πατρίδα του και θα συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον απασχολεί. Υπάρχει και η Πόρτο που τον είχε φιλοξενήσει ως ποδοσφαιριστή και λέγεται ότι του προσφέρει μια θέση στο τεχνικό τιμ.

Ο Κόστα, που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Σέρχιο Κονσεϊσάο, από τις μέρες που ήταν συμπαίκτες, είναι προπονητής στην Ολιανένσε που επιθυμεί να τον διατηρήσει στον πάγκο, αλλά, φαίνεται ότι αυτή την περίοδο έχει. πέραση και θα αποχωρήσει για μια σημαντικότερη συνεργασία.

«Το μόνο που με απασχολεί στην παρούσα χρονική συγκυρία είναι η πορεία της ομάδας μου, της Ολιανένσε, και το πώς θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Φυσικά και ο Σέρχιο Κονσεϊσάο είναι φίλος μου και συχνά επικοινωνώ μαζί του για θέματα του ποδοσφαίρου. Όμως, δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα περί ΠΑΟΚ», φέρεται να έχει δηλώσει ο Κόστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: