Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Σε ρυθμούς πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Από το Πάσχα και μετά ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς πλέι οφ. Μετά από την ήττα από τη Λάρισα αφού ξεκαθάρισε οριστικά ότι ο Δικέφαλος έμενε εκτός διεκδίκησης τίτλου ακόμη και μαθηματικά (ουσιαστικά το τρένο χάθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα με 0-1…) ξεκίνησε η διαδικασία ανύψωσης ηθικού ενόψει πλέι οφ, προκειμένου βρει η ομάδα ξανά τον καλό της εαυτό για να μπορέσει να «κρυπήσει» την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ξεκίνησε και μία προσπάθεια να «καθαρίσουν» ορισμένοι παίκτες από κάρτες ενόψει των πλέι-οφ, οπότε ο Γκαρσία που είχε συμπληρώσει επτά εξέτισε την ποινή του στα ματς με Λάρισα και Καβάλα, ο Ίβιτς και ο Κοντρέρας που έφτασαν επίσης τις επτά κίτρινες δεν αγωνίστηκαν με την Καβάλα και θα μείνουν εκτός και με τον Εργοτέλη, ενώ ο Μαλεζάς που έφτασε στις τέσσερις κίτρινες θα χάσει το προσεχές ματς με τους Κρητικούς προκειμένου να επιστρέψει στα πλέι-οφ.

Οι δοκιμές του Σάντος

Από εκεί και πέρα στο ματς με την Καβάλα ο Σάντος έκανε και τις πρώτες του δοκιμές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στην αρχική 11άδα στο Μουν σε ρόλο δεξιού χαφ, ενώ μετά από πολύ καιρό δοκίμασε το Βιεϊρίνια σε ένα ρόλο «Αντί-Ίβιτς» πίσω από τον Μουσλίμοβιτς και με αρκετή ελευθερία. Στο ίδιο ματς στο δεύτερο ημίχρονο δοκίμασε και ένα σχήμα με δύο επιθετικούς με τον Παπάζογλου κοντά στο Μουσλίμοβιτς, ενώ προς το τέλος του αγώνα χρησιμοποίησε και το Φιλομένο σε έναν ρόλο πίσω από το φουνταριστό επιθετικό.
Προφανώς όλες αυτές οι δοκιμές έχουν να κάνουν με σκέψεις του Σάντος ενόψει των πλέι-οφ, ενώ κάποιες δοκιμές θα δούμε και στο ματς με τον Εργοτέλη, χωρίς να έχει δείξει ακόμη ο Πορτογάλος τις προθέσεις του.

Αιματολογικές εξετάσεις

Τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν σε ακριβώς δύο εβδομάδες από σήμερα (Τετάρτη 28 Απριλίου) οπότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν χρόνο για να προχωρήσουν και σε ορισμένες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκονται οι παίκτες. Έτσι χθες οι παίκτες του Δικεφάλου έδωσαν αίμα πριν από την προπόνηση για να γίνουν αιματολογικές εξετάσεις, ένα ακόμη γεγονός που αποδεικνύει ότι στον ΠΑΟΚ κινούνται ήδη στους ρυθμούς των πλέι-οφ.

Σήμερα και αύριο διπλές προπονήσεις

Ένα επιπλέον στοιχείο που ενισχύει το γεγονός ότι όλος ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς πλέι οφ, και έχει μπει σε μία διαδικασία μίνι – προετοιμασίας, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από το περασμένο καλοκαίρι ο Σάντος έβαλε στο πρόγραμμα διπλές προπονήσεις.
Σήμερα και αύριο θα γίνουν διπλές προπονήσεις (10:30 Σουρωτή – 16:30 Τούμπα) με το Σάντος να ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα για την μάχη των πλέι-οφ, όπου σε διάστημα σχεδόν 20 ημερών θα δώσει ο ΠΑΟΚ έξι ματς (τρία εντός και τρία εκτός, αγωνιζόμενος Τετάρτη – Κυριακή).Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: