Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Βιτόλο: "Φαβορί στα πλέι-οφ, ο ΠΑΟΚ"


Ο Βιτόλο πανηγυρίζει το γκολ εις βάρος του Αρη Για τον Βίκτορ Βιτόλο η νίκη επί του Εργοτέλη είναι το πρώτο βήμα για να διατηρηθεί στις νίκες. «Οι σκέψεις μας είναι να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και στη συνέχεια να τα δώσουμε όλα στα πλέι οφ», δήλωσε στον Σπορ 103 FM. Ο Ισπανός μέσος είπε για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, με την Καβάλα:: «Πράγματι «ψαχνόμασταν» μετά τις ήττες αυτές αλλά πρέπει να πούμε ότι η Καβάλα εναντίον μας δεν έκανε ούτε μία επικίνδυνη φάση ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ για αυτό και κερδίσαμε».

Και συνέχισε: «Σκοπός μας κόντρα στον Εργοτέλη είναι μια καλή εμφάνιση και η νίκη διότι εκτός από βαθμολογικής άποψης θα μας κάνει καλό από άποψης αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας ενόψει πλέι οφ και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο της ομάδας. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, καθώς έχει δει να διεκδικούμε σχεδόν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, να κερδίζουμε τους μεγάλους αντιπάλους μας και να έχουμε μια σταθερή πορεία σχεδόν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και γνωρίζω ότι θα μας ενισχύσει και στη διαδικασία των πλέι οφ».

Για τα πλέι οφ, σχολίασε: «Πιστεύω ότι φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και τις δυνατότητες της. Ξέρω πώς αγωνιζόμαστε και είμαι αισιόδοξος. Έχουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και είμαι σίγουρος ότι με τη στήριξη του κόσμου θα είναι νικηφόρα για μας ενώ θα έχουμε και ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι δύο ομάδων».

Για το αν στερήθηκε από τον ΠΑΟΚ η διεκδίκηση του πρωταθλήματος, είχε να πει: «Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια παιχνίδια δεν μας αντιμετώπισαν με το σεβασμό που αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το παρελθόν όμως δεν αλλάζει γι΄ αυτό και είμαστε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια και έχουμε το βλέμμα μας μόνο μπροστά. Είμαστε ίσως στην καλύτερη μας κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές, βοηθάει ο ένας τον άλλον και γι΄ αυτό άλλωστε είμαι αισιόδοξος για την πορεία στα πλέι οφ».

Διπλή προπόνηση, σε Σουρωτή και Τούμπα για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιερίνια συνέχισε τη θεραπεία του, ο Εντίνιο επανήλθε, ο Σνάουτσνερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αυτή είναι η εικόνα των προπονήσεων. Ο Σάντος προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Γκαρσία θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα έχει μαζί του αρκετούς από αυτούς που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: