Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

"Βλέπει" Φερνάντες-Εν αναμονή Κόκκαλη

http://www.sport24.gr/ast/cov/64/649606_b.jpgΕπαφές με την ομάδα της Μπόχουμ έχουν ξεκικήσει οι ερυθρόλευκοι για την απόκτηση του Ντάνι Φερνάντες, αναφέρουν οι πληροφορίες. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας την Τετάρτη (ή αργότερο μέχρι την Παρασκευή) ο Κόκκαλης. Φήμες για νέο μπάσιμο από Λαυρεντιάδη. Σκέψεις ενεργοποίησης του Βασίλη Γκαγκάτση. Με τον Αντώνη Νικοπολίδη να έχει κλείσει τα 39 του χρόνια και να είναι αναποφάσιστος για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όπως είναι λογικό έχουν αρχίσει και ψάχνουν την διάδοχη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντάνι Φερνάντες αρέσει πολύ στους "ερυθρόλευκους" που έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με την ομάδα της Μπόχουμ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, έτσι ώστε να κλείσουν τον παίκτη πριν μπουν στο κόλπο και άλλες ομάδες.

Ο ίδιος ο Φερνάντες, παρότι έχει δηλώσει πως του αρέσει πολύ η Μπουντεσλίγκα, φαίνεται ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική, αφού ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ώρα αποφάσεων από Κόκκαλη

Στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας αναμένεται την Τετάρτη ή το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο διοικητικός ηγέτης της Πειραϊκής ΠΑΕ, αφού υπάρχουν αρκετά ανοικτά ζητήματα τα οποία δεν λύθηκαν στην προηγούμενη επίσκεψη του κ. Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ πριν το Πάσχα.

Το βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, που ανέρχεται στα 10 εκ. Ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κουβέντα για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας.

Πληροφορίες την Τρίτη το απόγευμα, ήθελαν τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να είναι θετικός στην κάλυψη μέρους της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την επίσημη πλευρά της ΠΑΕ.

Και πάλι Γκαγκάτσης

Οι αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα στην διοίκηση του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν είναι δεδομένες, ειδικά αν οι ερυθρόλευκοι δεν πάρουν τελικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φήμες την Τρίτη το βράδυ, ήθελαν τον Βασίλη Γκαγκάτση να είναι έτοιμος να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο από τη νέα χρονιά, μια σκέψη που υπάρχει στο μυαλό του Σωκράτη Κόκκαλη από τον Γενάρη που μας πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: