Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Eπίθεση της Original σε Μπάγεβιτς!


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Κομοτηνή Με αφορμή το τραπέζι που παρέθεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε πρώην συμπαίκτες του, οι οργανωμένοι οπαδοί (Οriginal) του επιτίθενται και τον κατηγορούν πως χρησιμοποίησε τη συνάντηση για να μπορέσει να πιέσει καταστάσεις και να μείνει στην ομάδα. Παράλληλα, υπάρχουν «μπηχτές» σε όσους περιμένουν τον Μελισσανίδη να σώσει την ΑΕΚ, καθώς και σχόλια για το... σίριαλ Νάτσο Σκόκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original:
«Όταν ο βάτραχος είναι ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ και ΑΣΥΜΕΤΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. τα όρια του δεν σταματάνε πουθενά! Και όσο η ...πλάτη δεν έρχεται και ο κύκλος τούτος τελειώνει, τόσο θα προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανός και ας βουλιάξει όλη την ΑΕΚ στην λάσπη που κυλά μαζί του.

Αποκλειστικές δηλώσεις από τις εποχές που ήταν παλαίμαχος του Γαύρου: «Ξέρετε τι σημαίνει για εμάς ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει για τον κόσμο μας. Έχει τεράστια ιστορία και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι. Σημαίνει πολλά για εμάς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μας. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα»

Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι για τα λεφτά κάποιοι πουλάνε πατρίδα, ομάδα και ότι άλλο προκύψει! Και τώρα μπορείτε να κάνετε όσα συλλαλητήρια θέλετε για να τον σώσετε, μέχρι και κατάληψη! Και ΟΛΟΙ εσείς που αναρωτιέστε που είναι η ORIGINAL όταν αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δεν λιποψυχάτε θα την δείτε.

Ο λογαριασμός για την Α.Ε.Κ. της Καρδιάς συνεχίζει να είναι ανοικτός. Στο Χάντμπολ πάμε για Ντάμπλ, έστω και αν είναι όνειρο και χωρίς φράγκο στην τσέπη. Οι γυναίκες πόσο μόνες θα νιώθουν πάλι το Σάββατο, η Βασίλισα περιμένει τα αμερικάνικα όνειρα και η μήνυση ακόμα βαραίνει την πλάτη του Αρχηγού και όσο η ...Πλάτη δεν έρχεται απο τον πολυλατρεμένο σας που φροντίζετε κάποιοι μεθοδικά να τον εκθέτετε, αφού ο ίδιος δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να πάρει την ομάδα, η μόνη ζημιωμένη παραμένει η Α.Ε.Κ. που κάποιοι για να πουλήσουν 5 φύλλα παραπάνω, κάποιοι άλλοι για να ανεβάσουν τα διαδικτυακά τους χιτ και κάποιοι ακόμη να γίνουν αρχηγοί των οργανωμένων συντονίζονται για το καλό το ...δικό τους!

Όσο για τον Σκόκο, ξέρουμε, ξέρουμε, τον βάτραχο και τον ευατούλη σας να σώσετε και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να .....!

ΥΓ: Γειά σου βρε Αγγελικούλα με τα συγκυριακά τραπεζώματα χωρίς δημοσιότητα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: