Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Τσέλσι ξέφυγε τέσσερις βαθμούς


Ο Ανελκά πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι με την Μπόλτον Με γκολ του Νικολά Ανελκά στο 43', η Τσέλσι πέτυχε αγχωτική νίκη 1-0 επί της Μπόλτον, ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για να πάρει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε μετά από καιρό Ανελκά και Ντοργκμπά, αφήνοντας στον πάγκο τον Φλοράν Μαλουντά, αν και είναι σε εξαιρετική φόρμα, πήρε μάλιστα το έπαθλο του καλύτερου παίκτη του μήνα.
Η Μπόλτον, που μάχεται γα την παραμονή της πίεσε και κράτησε το "μηδέν" μέχρι το 43', όταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σέντραρε από αριστερά και ο Νικολά Ανελκά με κεφαλιά από πολύ κοντά νίκησε τον Γιασκελάινεν.

Η Τσέλσι δεν ήταν αποτελεσματική και έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λάμπαρντ στο 79'.
Το παιχνίδι τελείωσε με άγχος για τους γηπεδούχους, αφού η Μπόλτον στο τέλος με πολλούς επιθετικούς κυνήγησε την ισοφάριση. Δεν τα κατάφερε όμως και γνώρισε την τέταρτη ήττα της στη σειρά, μένοντας για τέταρτο παιχνίδι εκτός έδρας χωρίς γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: