Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Τη Δευτέρα η κλήρωση των play-off

Τη Δευτέρα η κλήρωση των play-off

Με μία εκδήλωση, στην οποία το παρών θα δώσουν και οι τέσσερις προπονητές των ομάδων που θα συμμετέχουν στα play-off, η Super league θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την κλήρωση για την διαδικασία στην οποία θα συμμετέχουν βεβαίως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξής: «Τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο King George (Πλατεία Συντάγματος, Αίθουσα Ballroom Area III), με θέμα τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης (play off) της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των play off, οι κ.κ. Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (Ολυμπιακός), Φερνάντο Σάντος (ΠΑΟΚ), Ντούσαν Μπάγεβιτς (ΑΕΚ) και Εκτορ Ραούλ Κούπερ (ΑΡΗΣ), καθώς και ο γενικός διευθυντής της Super League κ. Πατρίκ Κομνηνός.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου θα διεξαχθεί και η κλήρωση των αγώνων κατάταξης, για τον καθορισμό του αγωνιστικού προγράμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: