Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ένταση στους Νέους ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paoosfpneoi_b.jpgΈνταση, ρατσιστικά συνθήματα και ντου ενός οπαδού είχε το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου. Όσο για το αποτέλεσμα, ισοπαλία με 2-2, σ' ένα αδιάφορο ματς, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα.Tα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα όχι μόνο αυξάνονται κάθε χρόνο, αλλά πλέον έχουν μπει και στα πρωταθλήματα Νέων. Τρανό παράδειγμα τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι των Νέων "αιωνίων", δίχως ευτυχώς να έχουν μεγάλη έκταση.

Συγκεκριμένα, στο ματς ανάμεσα στις ομάδες Νέων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, υπήρξε αρκετή ένταση στις κερκίδες από φίλους του "τριφυλλιού" και μάλιστα ένας απ' αυτούς έκανε "ντου" στο γήπεδο, όμως γρήγορα παρεμποδίστηκε από τους ανθρώπους της ασφάλειας.

Σα να μην έφτανε αυτό, δυστυχώς ακούστηκαν και διάφορα ρατσιστικά συνθήματα προς τον άσο του Ολυμπιακού, Βάντερσον, ενώ πετάχτηκε και ένα μπουκάλι στον Φετφατζίδη, την ώρα που προσπαθούσε να εκτελέσει ένα κόρνερ. Η βλακεία είναι ανίκητη και σ' όλες τις αποχρώσεις. Είτε πράσινη, είτε κόκκινη...

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι με το αποτέλεσμα να μην έχει βαθμολογική σημασία, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, χάρις σε γκολ του Αποστολόπουλου (23') και Σταμπολζίεφ (46') για τον Παναθηναϊκό και Βάντερσον (42') και Νικλητσιώτη (47' πεν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: