Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Έμεινε… μόνος του ο Παντελή

Έμεινε… μόνος του ο Παντελή

Αναχωρεί σήμερα για το εξωτερικό ο Αντώνης Ρέμος προκειμένου να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του. Συγκεκριμένα θα βρεθεί στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Η επιστροφή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη θα γίνει στα τέλη Μαΐου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Πριν όμως αναχωρήσει είχε μια τελευταία επικοινωνία με τον Ανδρέα Παντελή για θέματα και ζητήματα που αφορούν τον Ηρακλή. Υπάρχουν τρέχουσες υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιηθούν και υπήρξαν συζητήσεις για ζητήματα όπου θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα στο επόμενο διάστημα.
Αναφορικά με την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ο Αντώνης Ρέμος τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου. Το πιθανότερο είναι να είναι απών αφού δεν θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.
Ωστόσο ο Κύπριος επιχειρηματίας θα μπορέσει να αποκτήσει θεσμικό ρόλο για να λειτουργήσει πιο εύχρηστα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον Ηρακλή.
Πάντως οι δυο πλευρές θα έχουν ανοικτή γραμμή όσο καιρό θα απουσιάζει ο Ρέμος στο εξωτερικό προκειμένου να ενημερώνεται για τυχόν εξελίξεις.
Με αυτά τα δεδομένα και ουσιαστικά ο Ανδρέας Παντελή θα αναλάβει να χειριστεί πλήρως τις υποθέσεις της ομάδας και δεν είναι λίγες αυτές αφού βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν.
Τα περισσότερα είναι οικονομικής φύσεως και για αυτό τον λόγο ο Αντώνης Ρέμος θα στείλει και χρήματα για να κινηθεί η ομάδα και να μην υπάρξουν προβλήματα.
Αυτό που ζήτησε ο Αντώνης Ρέμος είναι να επιδιώξει ο Παντελή να κλείσει όσο γίνεται περισσότερες «πληγές» της ομάδας για να μπορέσουν να βάλουν τις βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν για υψηλότερους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: