Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Τα κανόνια της ...Βαρόνε!

http://i43.tinypic.com/2yvnywo.gifΗ http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_oU8hHg8H3z.jpgΣάρα Βαρόνε, γεννημένη στις 27 Δεκεμβρίου του 1972 στη Ρώμη, με σπουδές στην Αγγλία και τη Γαλλία, έχει πτυχίο ψυχολογίας, ωστόσο έγινε γνωστή ως μοντέλο και, βέβαια, χάρη στην πληθωρική παρουσία της και τις εμφανίσεις της στην ιταλική τηλεόραση.

Η ίδια, η οποία βρίσκεται σε μόνιμη διαμάχη με τους Ιταλούς παπαράτσι εξαιτίας των "διάσημων" δεσμών που τής αποδίδουν, τονίζει σχετικά: "Έχω τελειώσει το σχολείο, έχω πάρει πτυχίο ψυχολογίας και τελικά έφτασα σε σημείο ο κάθε άσχετος να διαδίδει διαρκώς φήμες για μένα, ζωγραφίζοντάς μου ένα νέο πορτρέτο: αυτό της χαρακτηριστικής, ανεγκέφαλης, μελαχρινής bimbo"!

Με ποιος διάσημους τής έχουν αποδοθεί ερωτικοί δεσμοί, σύμφωνα με τα κουτσομπολίστικα περιοδικά της Ιταλίας; Με τον Ιταλό δικηγόρο και πρώην σύζυγο της Σαμπρίνα Φερίλι Αντρέα Περόνε, με τον επιχειρηματία Στέφανο Ρικούτσι, καθώς και με τους ποδοσφαιριστές, Αντόνιο Κασάνο, Πίπο Ιντζάγκι και Αμαντίνο Μαντσίνι!

Έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές γυμνή, τόσο για ιταλικά περιοδικά όσο και για ένα ημερολόγιο που ...ξυπνούσε την Ιταλία με πάθη, ωστόσο περιέργως δηλώνει εναντίον του γυμνού: "Δεν συμπαθώ να γδύνομαι από μόνη μου! Προτιμώ να με ...ξελογιάζουν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: