Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η υπόσχεση της Μπάρτσα και το μεγάλο «αλλά»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/24db9b82c0ffc6bc73ea74bdafaabed6_L.jpg?943912800?943912800?943912800Το ενδεχόμενο απόκτησης του Σεσκ Φάμπρεγας από την Μπαρτσελόνα βρισκόταν συχνά στα ρεπορτάζ που αφορούν στους Καταλανούς, με τους πρωταθλητές κόσμου να συμφωνούν με την Άρσεναλ ώστε να μην κάνουν καμία κίνηση το προσεχές καλοκαίρι, περίοδος όμως που αλλάζει η διοίκηση τους!Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Πίτερ Χιλ-Γουντ, ο οποίος ανέφερε πως είχε συνομιλίες με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα κατά τις περασμένες εβδομάδες, όταν και οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτές τις συνομιλίες, υπήρξε η υπόσχεση των Καταλανών ότι δεν θα κινηθούν για την απόκτηση του αρχηγού της Άρσεναλ!

«Υπήρξε μία ιδιωτική συνομιλία όπου δόθηκαν εγγυήσεις πως δεν θα γίνει πρόταση για την μεταγραφή του Σεσκ. Μας είπαν ότι δεν ενδιαφέρονται. Η Άρσεναλ περιμένει πως αυτές οι υποσχέσεις δεν θα αθετηθούν», τόνισε ο Χιλ-Γουντ στον ESPN.

Στην υπόθεση υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα αλλάζει διοίκηση φέτος το καλοκαίρι, καθώς υπάρχουν εκλογές με τον Λαπόρτα να μην έχει το δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Μένει να φανεί αν οι υποψήφιοι της προεδρίας δεν λάβουν υπόψιν αυτή την υπόσχεση που έχει δοθεί στην Άρσεναλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: