Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μαρκόπουλος: «Να σπάσουμε την άμυνα του Κολοσσού»

Μαρκόπουλος: «Να σπάσουμε την άμυνα του Κολοσσού»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έρχεται με τον Κολοσσό Ρόδου. «Ο Κολοσσός είναι μία σκληροτράχυλη ομάδα που κρατάει τον ρυθμό και παίζει πολύ καλά την άμυνα. Παράλληλα δημιουργεί ευκαιρία για fast break και προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες επιθέσεις και να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Είναι μία καλή ομάδα και κάτω από το καλάθι. Πρέπει να σπάσουμε την άμυνα του Κολοσσού που ιδιαίτερα με τη ζώνη δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους».

Για τα προβλήματα της ομάδας είπε: «Ο Μονρό δεν έχει μπει ακόμη στην ομάδα. Όμως και οι άλλοι που μπήκαν χθες για προπόνηση δεν είναι έτοιμοι. Θα φανεί και σήμερα πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση τους. Ο Μονρό θα κάνει λογικά σήμερα προπόνηση».

Για την φετινή πορεία του Κολοσσού υπογράμμισε: «Είναι μία δεμένη ομάδα. Είναι δύο χρόνια στο ίδιο στιλ παιχνιδιού. Της βγήκαν ορισμένα παιχνίδια που ήταν σταθμοί. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της. Είχε ευκαιρίες και τις αξιοποίησε και εκτός έδρας, όπως στην Καβάλα, στο Μαρούσι, στην ΑΕΚ. Γι΄ αυτό είναι ψηλά. Έχει δείξει χαρακτήρα, έχει πολύ καλό πρόσωπο και αυτό που παίζει το παίζει πολύ καλά. Εκμεταλεύεται τα ατού που έχει».

Για το κατά πόσο κρίνεται η πέμπτη θέση επισήμανε: «Αν κερδίσει ο Κολοσσός παραμένει πέμπτος. Αν κερδίσουμε εμείς… θα δούμε. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι. Ακόμη δεν έχει τελειώσει ούτε η έκτη θέση αφού πρέπει να κάνουμε μία νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο Κολοσσός δεν έχει άγχος. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε ότι αν δώσουμε γήπεδο στον αντίπαλο θα το εκμεταλλευτεί όπως έκανε και με άλλες ομάδες»

Για την πιθανή παρουσία πολύ κόσμου στο «παλατάκι» είπε: «Ο κόσμος βοήθησε πολύ και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η παρουσία είναι πολύ ισχυρή και δεν παίζει ρόλο ο αριθμός όσο η δύναμη που προσφέρουν στους παίκτες με την παρουσία τους».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τα play-off είπε: «Ας τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα και θα δούμε. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να είναι υγιείς οι παίκτες και να δούμε τον αντίπαλο μας. Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και θα δούμε με ποίον θα παίξουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: