Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Πρόταση για... αποστρατεία στον «Ελε»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/ac8d405b3ff00882f2fd52bf8209f6b5_L.jpg?1271914195?1271914195?1271914195Θέση στο διοικητικό επιτελείο φαίνεται να έχει προτείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αφού το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση του ο έμπειρος γκολκίπερ των Ηπειρωτών ίσως του «στοιχίσει» την συνέχεια της καριέρας του. Πρόταση στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννενα, πιθανότατα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή έχει προτείνει η διοίκηση του «Άγιαξ» της Ηπείρου στον έμπειρο γκολκίπερ και αν συμβεί κάτι τέτοιο ο 33χρονος τερματοφύλακας θα πρέπει να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση.

Ο «Ελέ» υποφέρει από σοβαρό πρόβλημα στην μέση, το οποίο ίσως του «στοιχίσει» την συνέχεια του στον χώρο του ποδοσφαίρου και αν συμβεί κάτι τέτοιο ο «ισχυρός» άντρας του ΠΑΣ Γιάνεννα Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει να «ενεργοποιήσει» τον άλλοτε διεθνή «πορτιέρο» σε θέση του διοικητικού επιτελείου του ηπειρώτικου συλλόγου.

Πάντως, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα από την πλευρά του Ελευθερόπουλο, ο οποίος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες και να συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα, ενώ φέρεται να έχει δύο προτάσεις, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο της Superleague.

«Τελειώνει» ο Αναστόπουλος

Πιθανότατα εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Νίκο Αναστόπουλο, αφού θεωρείται σίγουρο ότι ο «μουστάκιας» δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ...άκρη του πάγκου των Ηπειρωτών.
Στα Γιάννενα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μπάμπη Τεννέ και Σάκη Τσιώλη, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνουν ή όχι στους πάγκους της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: