Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

«Οχι» στη Μπλάκμπερν για Σισέ!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ενα ηχηρό «όχι» είπε ο Παναθηναϊκός στην Μπλάκμπερν για τον Σισέ. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα», η αγγλική ομάδα πρόσφερε... γη και ύδωρ στους «πράσινους» για να αποκτήσει τον Γάλλο άσο αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Η πρόταση, η οποία φέρεται να έγινε πριν από λίγες ημέρες και μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν στάθηκε αρκετό για να δελεάσει τόσο την ελληνική ομάδα...

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, την επαφή έκανε ο ίδιος ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Αλαρντάις ζητώντας να πάρει και πάλι στην Premier League τον Γάλλο διεθνή.

Ομως ο Παναθηναϊκός απάντησε κατηγορηματικά «όχι», λέγοντας συγκεκριμένα: «Ο Σισέ δεν πάει πουθενά. Αν θέλετε να συζητήσουμε σοβαρά, αρχίζουμε να μιλάμε από 14 εκατομμύρια ευρώ», καθώς αυτή είναι και η ρήτρα του 28χρονου φορ. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας δεν επανήλθε, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Οσον αφορά τον ίδιο τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενημερώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συμφώνησε να μην μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, ρίχνοντας... χυλόπιτα στην Μπλάκμπερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: