Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Κλείνει στην «Γιούβε» ο Μπενίτεθ!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Συμπληρώνοντας τα 50 του χρόνια, ο Ράφαελ Μπενίτεθ ετοιμάζεται να κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, να δοκιμάσει την τύχη του σε... άγνωστα μονοπάτια και συγκεκριμένα αυτά του Campionato!

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ από τον Ιούλιο του 2004, φέρεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Γιουβέντους και να αναλάβει τις τύχες της «Γηραιάς Κυρίας», δοκιμάζοντας για πρώτη φορά την τύχη του στο πρωτάθλημα της SerieA.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται ένα βήμα πριν από το Τορίνο, ενώ μένουν ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέλη του τεχνικού τιμ του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκονται ήδη στο δρόμο για την Ισπανία, προκειμένου να γνωρίσουν τα... κατατόπια, ίσως και να προετοιμάσουν το έδαφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 50χρονος προπονητής έχει περάσει από τα δύο μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ισπανικό και το αγγλικό αλλά ποτέ δεν βρέθηκε στον πάγκο μιας ιταλικής ομάδας, κάτι που όλα δείχνουν, θα συμβεί αυτή τη φορά και για τα... μάτια της «μεγάλης κυρίας». Ωστόσο, θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που «δένει» τον Μπενίτεθ με την Λίβερπουλ, λήγει το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: