Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

"Τέλος" από τον Πανιώνιο ο Παράσχος


Ο Παράσχος με τη φόρμα του Πανιωνίου Παρελθόν αποτελεί για τον Πανιώνιο από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Παράσχος. Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους, μετά από απόφαση του Γιώργου Κιντή που αναλαμβάνει καθήκοντα από το Σάββατο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του κ. Κιντή, ο οποίος θα αναλάβει την Προεδρία της ΠΑΕ μετά τη Γεν. Συνέλευση του Σαββάτου και του προπονητή της ομάδας κ. Παράσχου, αποφασίσθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Τόσο η ΠΑΕ Πανιώνιος, όσο και ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Τσακίρης, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παράσχο ο οποίος ήρθε σε μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο και πρόλαβε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα, κυρίως σε θέματα νοοτροπίας και όχι μόνο, ενώ παράλληλα συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε να αποφύγουμε επικίνδυνες περιπέτειες βαθμολογικά.

Για εμάς θα παραμείνει πάντα ένας φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια".

Πλέον ξεκίνησε η αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Γιώργο Κιντή να έχει τονίσει ότι πρόθεσή του είναι να βρει έναν νέο σε ηλικία και κατά προτίμηση ξένο προπονητή, που να ταιριάζει με την φιλοσοφία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: