Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Ελευθεριάδης

Την παραίτησή του από τα τμήματα υποδομης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμεραε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια γόνιμης συνεργασίας με την Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ, παραιτούμαι σήμερα, λίγο πριν τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης.
Οφείλω, να ευχαριστήσω, κύρια και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Θ. Ζαγοράκη ,τον αντιπρόεδρο κ. Ζ. Βρύζα, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σ. Κονσεσάο για την εξαιρετική σχέση και επικοινωνία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κ.κ. Η. Βιολίδη, Α. Μανδρίνο, Σ. Μηλιωρίδη,Π. Ποικιλίδη που στήριξαν την προσπάθεια των τμημάτων υποδομής.
Θα σταθώ ξεχωριστά στους κυρίους Μιχαηλίδη Γιώργο και Φαρλαλή Γιώργο, χωρίς τη συμβολή των οποίων – οικονομική και ηθική-, δε θα νιώθαμε δυνατοί.
Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς συνεργάτες του προπονητικό τημ, το βοηθητικό προσωπικό και το προσωπικό των γραφείων μας που πολλές φορές κούρασα.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας μας για την ευγένεια και ανταπόκριση στη φιλοσοφία μας. Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να εργαστώ από το πόστο του Τεχνικού Υπευθύνου στην ομάδα που ανιδιοτελώς αγαπούσα από μικρός.

Με εκτίμηση
Ελευθεριάδης Θεόδωρος»

1 σχόλιο:

Anonimos PAOK είπε...

Re pedia, pame na xalasoume tin kaliteri acadimia pou iparxi stin ellada..
Fevgi o Elef8eriadis ke erxete o pourlo-tetios?

ELEOS me autous pou kapote pe3an bala.... Den 3eroun apo proponitiki.....

Zagor ske3ou to 3ana.. Min ton afisis na figi.