Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Η «κάθοδος» των ...Αρειανών!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/480627a1b5463ffc9157c7e31c576a39_L.jpg?1271920729?1271920729?1271920729Ανάρπαστα έγιναν, όπως αναμενόταν τα τελευταία εισιτήρια που δόθηκαν στους φίλους του Άρη και πλέον οι 23.500 φίλαθλοι των «κίτρινων» ετοιμάζονται «πυρετωδώς» για μία από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία του ελληνικού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου. «Καταστρώνει» τα πλάνα του για τον τελικό ο Κούπερ. Δεν ...ξένισε κανέναν το ...άμεσο sold out των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου που έγινε από τους φιλάθλους του Άρη, αφού η «δίψα» και η θέληση που έχει ο κόσμος των «κίτρινων», προκειμένου να βρεθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ήταν ...χωρίς προηγούμενο.
Αυτό που απομένει πλέον είναι μόνο το τυπικό μέρος, η ανακοίνωση δηλαδή του sold out των εισιτηρίων του τελικού, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στην μέρα από τους διοικούντες την ΠΑΕ Αρης.

Παράλληλα, οι διοικούντες της «κίτρινης» ΠΑΕ συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, τόσο σε ό,τι αφορά τη μετάβαση της αποστολής στην Αθήνα, όσο και της μετακίνησης των οπαδών της ομάδας τους για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Οι «κίτρινοι» αναμένεται να καταθέσουν σήμερα τα χρήματα που αντιστοιχούν στα 23.480 εισιτήρια που προμηθεύτηκαν για τον τελικό.

Δίλημμα Χαβίτο - Μεριέμ

Τις προθέσεις του, ενόψει τελικού αναμένεται να «φανερώσει» στο προπονητικό διπλό της Πέμπτης ο τεχνικός του Άρη Έκτορ Κούπερ και απ' ότι φαίνεται το δίλημμα του Αργεντίνου προπονητή έχει ...δύο ονόματα.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται να προβληματίζεται για την θέση του δεξιού χαφ, όπου ίσες πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Χαβίτο και Καμέλ Μεριέμ.
Αντίθετα, η επιστροφή του Κάλβο «έλυσε» τα χέρια του Κούπερ στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: