Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τον Γάλλο Μισέλ Εστεβάν θέλει ο Πανιώνιος


Ο Μισέλ Εστεβάν Ο Γάλλος Μισέλ Εστεβάν βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του Πανιωνίου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του. Ο 41 ετών τεχνικός, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας για το 2009, καθώς έχει καταφέρει να οδηγήσει σε θέση ανόδου την Αρλ/Αβινιόν.

Μάλιστα στην πατρίδα του θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της προπονητικής και είναι χαρακτηριστικό ότι με την τωρινή ομάδα του έχει "ανέβει τρένο" από την πέμπτη κατηγορία μέχρι την δεύτερη και "χτυπάει" την "πόρτα' του Σαμπιονά.

Ο Εστεβάν συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του προπονητή με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί ο εν δυνάμει πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κιντής. Είναι νέος, φιλόδοξος, με όρεξη για δουλειά και το κυριότερο γνωρίζει πως να μεταχειριστεί όλες τις νέες τεχνολογίες και να δουλέψει πάνω σε επιστημονικά πρότυπα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, από την στιγμή που ταιριάζει απολύτως στο προφίλ του νέου τεχνικού ο Μισέλ Εστεβάν να αποτελέσει και τον εκλεκτό της νέας διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι προπονητές, που είτε έχουν προταθεί στην διοίκηση του Πανιωνίου, είτε η ίδια έχει συλλέξει πληροφορίες, αλλά φαίνεται πως για την ώρα τουλάχιστον, ο Εστεβάν είναι αυτός με τον οποίο θα γίνουν άμεσα επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: