Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Στη «φαρέτρα» ο Κάλβο

Στη «φαρέτρα» ο Κάλβο

Το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου πλησιάζει και όπως είναι λογικό η αγωνία και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη. Ο Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασίας τους για το ματς της χρονιάς, με τον Αργεντινό τεχνικό να προσπαθεί, πέρα όλων των άλλων, να αποφορτίσει τους παίκτες του από το άγχος του αγώνα.
Από εκεί και πέρα τα χθεσινά νέα ήταν ευχάριστα για τον κόουτς των «κίτρινων», μιας και είδε τον Τόνι Κάλβο να μπαίνει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που αναμένονταν άλλωστε, μιας και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ισπανός άσος δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Απλά ήταν απαραίτητο να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία για δύο μέρες, ώστε να υποχωρήσουν μια και καλή οι μικροενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Έτσι λοιπόν το «απουσιολόγιο» του Έκτορ Κούπερ για το μεθαυριανό παιχνίδι περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Κάρλος Αράνο, με τον Αργεντινό τεχνικό να ευελπιστεί φυσικά να μην προστεθεί κάποιο άλλο ως το Σάββατο.

«Κλειστά» τα χαρτιά του

Σχετικά τώρα με τους ένδεκα, που θα πάρουν φανέλα βασικού, έχει ειπωθεί πολλάκις ότι οι περισσότεροι είναι γνωστοί. Η μοναδική θέση που παραμένει «ανοιχτή» είναι αυτή του δεξιού χαφ, με τον Κούπερ να κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του και χθες, μιας και δεν δοκίμασε κάποια από τις επιλογές του. Χαβίτο και Μεριέμ διεκδικούν την παραπάνω θέση, με τον Αντού να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης, που ίσως να σκέφτεται να κάνει ο 55χρονος τεχνικός, μιας και στο παρελθόν έχει δείξει ότι του αρέσει να αιφνιδιάζει. Επειδή όμως το μεθαυριανό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος, η λογική λέει ότι δεν θα κάνει «πειράματα».
Ίσως μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση να υπάρξουν περισσότερα στο θέμα αυτό, καθώς ο Κούπερ αναμένεται να δουλέψει το κομμάτι της τακτικής.Πηγη Μ ετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: