Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΑΕΚ: "Μερικοί ανησυχούν για τη δεύτερη θέση"


Ο Σκόκο μόλις έχει πετύχει το δεύτερο τέρμα εναντίον του  Ολυμπιακού Την Τετάρτη υπήρξαν νέα δημοσιεύματα τα οποία αφορούσαν τον Νάτσο Σκόκο και την επικείμενη πώλησή του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ με μία οργισμένη ανακοίνωση, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση, τόνισε ότι θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Αργεντινό και πως στόχος των οπαδικών εφημερίδων είναι να προκαλέσουν προβλήματα στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" ενόψει των play off.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Για άλλη μια μέρα διαβάζουμε δημοσιεύματα οπαδικών εφημερίδων που αφορούν την ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή μας Νάτσο Σκόκο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει για πολλοστή φορά ότι δεν έχει δεχθεί καμία απολύτως πρόταση, ούτε καν ενόχληση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της και στον οποίο θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά το τέλος των Play Off.

Ο στόχος ορισμένων οπαδικών εφημερίδων είναι προφανής: να δημιουργήσουν κλίμα, να επηρεάσουν και να αποπροσανατολίσουν έναν από τους παίκτες της ομάδας μας και να δημιουργήσουν αναταραχή στην προετοιμασία μας ενόψει των Play Off, αναφερόμενες σε δήθεν γεγονότα του παρελθόντος. Είναι προφανές ότι μερικοί ανησυχούν για τη δεύτερη θέση και ψάχνουν τρόπους να αποδυναμώσουν την ΑΕΚ".


Ασκήσεις και διπλό στο μισό γήπεδο περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης για τους παίκτες της ΑΕΚ. Οι Καράμπελας και Λεονάρντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αλεξόπουλος προπονήθηκε στο γυμναστήριο. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 και είναι κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: