Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μαζί σε διαφήμιση Ντιέγκο, Πελέ, Ζιντάν!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μια εκ των κορυφαίων φωτογράφων στον κόσμο, ένας εκ των κορυφαίων σχεδιαστών και η μεγαλύτερη ισπανική εφημερίδα ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέτυχαν ένα ιστορικό... εξωαγωνιστικό επίτευγμα: Να ενώσουν απέναντι στον φωτογραφικό φακό, τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών αλλά κυρίως τους «εχθρούς» Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ!

Ο Αργεντινός, ο Βραζιλιάνος αλλά και ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν φωτογραφήθηκαν από την διάσημη Ανι Λέμποβιτς για λογαριασμό της φίρμας «Louis Vuitton» σε μια μοναδική φωτογράφηση στην οποία παρουσιάζονται και οι τρεις μαζί να παίζουν το κλασικό επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι!

Η ξεχωριστή αυτή διαφημιστική καμπάνια -η οποία αναμένεται να μείνει στην ιστορία χάρη στο περιεχόμενό της- στηρίζεται αποκλειστικά από την ισπανική εφημερίδα «Marca» και αναμένεται να δει το... φως τον Ιούνιο, αν και καθημερινά η εφημερίδα της Μαδρίτης θα φιλοξενεί κάποιες φωτογραφίες.

Φυσικά, όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν το αποτέλεσμα που θεωρείται απόλυτα επιτυχημένο, όπως και όλες οι δουλειές της Ανι Λέμποβιτς. Κυρίως, όμως, αυτό που περιμένουν τα εκατομμύρια φιλάθλων, είναι να πληροφορηθούν τις... ατάκες που αντάλλαξαν οι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές -και κυρίως Μαραντόνα και Πελέ- στα παρασκήνια της φωτογράφησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: