Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Έδιωξε τον Μπλάνκο ο Μπάγεβιτς από την προπόνηση


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η έκρυθμη κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ μεταφέρθηκε από τις εξέδρες και στο... γήπεδο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδιωξε από την προπόνηση της Δευτέρας τον Ίσμαελ Μπλάνκο, όταν ο τελευταίος αντέδρασε σε κάποια εντολή που του έδωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Ο προπονητής της «Ένωσης» ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός από τους ποδοσφαιριστές του στο δίτερμα, δίνοντάς τους συνέχεια οδηγίες και φωνάζοντάς τους να εκτελούν τις ασκήσεις με ένταση. Ο «Ζορό» δεν άντεξε και ξέσπασε, με αποτέλεσμα να τον διώξει ο τεχνικός του.

Πρόκειται για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα του «Ζορό» τις τελευταίες ημέρες, αφού ήταν μεταξύ των εννέα παικτών που την Παρασκεύη εθεάθησαν να ξενυχτούν σε μπαρ. Ο Μπλάνκο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για αυτό το περιστατικό στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ατομικό οι Λεονάρντο, Μανωλάς και Χέρσι

Τρεις παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα, λόγω τραυματισμών, στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι Λεονάρντο, Μανωλάς και Χέρσι αποκόμισαν τραυματισμούς από το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λεονάρντο ταλαιπωρείται από μια διάταση στον δεξιό προσαγωγό, ο Μανωλάς έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο Χέρσι έχει υποστεί διάταση οπίσθιων μηριαίων. Ο Καράμπελας έκανε θεραπεία και ο Αλεξόπουλος προπονήθηκε ελαφρά. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ως βασικοί, έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ασκήσεις και τακτική στο μισό γήπεδο. Πάντως, αναμένεται όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι στην πρεμιέρα των play-offs, στις 28 Απριλίου. Η ομάδα αύριο έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 11.00.

Ούτε κρύο ούτε ζέστη

O Nτούσαν Μπάγεβιτς μαζί με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Δημητριάδη εκπροσώπησαν την ΠΑΕ ΑΕΚ στην κλήρωση για το πρόγραμμα των πλέι οφ. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει διαδοχικά τον ΠΑΟΚ εντός, τον Ολυμπιακό εκτός, τον Άρη εντός και αμέσως μετά εκτός, ενώ κλείνει τις υποχρεώσεις της κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε τρεις αντιπάλους και έξι ματς στα πλέι οφ. Κίνητρα έχουν όλες ομάδες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία. Όλοι θέλουν να παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Ξέρουμε ότι είμαστε πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Μόλις τελείωσε η κλήρωση, ο κ. Μπάγεβιτς σχολίασε: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όλες οι ομάδες πάνε για την πρώτη θέση. Όποια ομάδα είναι πιο έτοιμη και καλύτερη στα πλέι οφ, εκείνη θα κατακτήσει την πρώτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: