Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

«Έφαγε» της… χρονιάς του ο αδελφός του Ντιούφ!

«Ξινή» βγήκε η σαββατιάτικη επίσκεψη του αδερφού του Μάμε Μπιράμ Ντιούφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ»Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 1-0 της Σίτι με γκολ που πέτυχε ο Πολ Σκόουλς στις καθυστερήσεις, κάτι που φυσικά είχε αντίκτυπο στην ψυχολογική διάθεση των φίλων των «σίτιζενς»… Ο Αμπντούλ Ντιούφ βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας του αδερφού του, αλλά δεν ήταν όσο διακριτικός όσο… απαιτούσε η περίσταση.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Σενεγαλέζος φορούσε μια κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ με το νούμερο 32, το οποίο φορά πλέον ο αδερφός του αλλά μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι άνηκε στον Κάρλος Τέβεζ. Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι τον εντόπισαν μετά το ματς και του επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές!

Πάντως, ο αδερφός του Μάμε Ντιούφ την «γλίτωσε» με μερικούς μώλωπες και δεν έχει κάτι το σοβαρό. «Η υπόθεση έκλεισε. Περιφερόταν φορώντας μια φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν και ότι πιο έξυπνο», ανέφερε ο Τζιμ Σολμπάκεν, ο μάνατζερ του παίκτη των «κόκκινων διάβολων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: