Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Θρίλερ στο τοπικό !

Βραχεία κεφαλή προηγείται η Άνω Σύρος του Πανναξιακού και του Νηρέα μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Την παραμονή τους στην κατηγορία πανηγυρίζουν Πανθηραϊκός και Στενή Τήνου. Παρελθόν αποτελεί ο Μάκης Πούλος από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Πάρου. Στο νήμα φαίνεται πως θα κριθεί η υπόθεση της κατάκτησης του τοπικού πρωταθλήματος στις Κυκλάδες, καθώς μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, η Άνω Σύρος ναι μεν προσπέρασε τον Νηρέα στην βαθμολογία, όμως συνεχίζει να αισθάνεται την καυτή ανάσα τόσο εκείνου, όσο και του Πανναξιακού, που νίκησε τον Αστέρα Κορθίου με 1-0 και επέστρεψε δυναμικά στην διεκδίκηση της πρωτιάς. Η εικόνα της αγωνιστικής συνοψίζεται στα παρακάτω:
Ίος-ΑΟ Πάρου 2-1
Πανναξιακός-Αστέρας Κορθίου 1-0
Άνω Σύρος-Νηρέας 3-1
Η βαθμολογία
1. Άνω Σύρος 11
2. Πανναξιακός 10
3. Νηρέας 10
4. Αστέρας Κορθίου 8
5. ΑΟ Πάρου 3
6. ΑΣ Ίου 3
Σώθηκαν δύο, αγωνία για τρεις
Στο πλαίσιο των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Κυκλάδων, η Στενή Τήνου νίκησε τον Ανδριακό με 2-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ την σωτηρία του πανηγυρίζει και ο Πανθηραϊκός, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Μαρπησσαϊκού. Ο τελευταίος, ο Ανδριακός και η Αναγέννηση Νάξου θα παίξουν μεταξύ τους ελπίζοντας πως θα αποφύγουν την μία ακόμα θέση που οδηγεί στην Β κατηγορία. Παρελθόν ο Πούλος
Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι του ΑΟ Πάρου και του προπονητή Μάκη Πούλου χώρισαν, κατόπιν απόφασης της διοίκησης του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: