Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Βιτόλο: Με νοοτροπία νικητή για την πρωτιά στα πλέι οφ

Τη νοοτροπία του νικητή θα πρέπει να έχει στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση του οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βίκτορ Βιτόλο στο «Αθλητικό Metropolis», συμπληρώνοντας ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα του να αρχίσει με ένα παιχνίδι στην έδρα της στο μίνι πρωτάθλημα, παρόλα αυτά και πάλι θα διεκδικήσει τη νίκη.

«Όλοι θα παίξουν με όλους, η σειρά των αγώνων δεν θα είναι το καθοριστικό στοιχείο για την τελική έκβαση των πλέι οφ. Πρέπει να έχουμε την νοοτροπία του νικητή για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, μαζί με το απαραίτητο πάθος. Θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσουμε με ένα παιχνίδι εντός έδρας, αλλά τώρα θα πάμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε την νίκη», είπε αναφορικά με την κλήρωση των πλέι οφ που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Για το χθεσινό παιχνίδι στην Κρήτη: «Είχαμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας ότι έπρεπε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη γιατί θέλαμε τους βαθμούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν είχε καμία σημασία για μένα που είχε κριθεί ο αγώνας με τον Εργοτέλη στο 30ο λεπτό, πάντα θέλω ως το τέλος να προσπαθώ. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, θέλω να φτάσω σε μεγαλύτερο επίπεδο στα πλέι οφ».
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει πιστός στην δουλειά που γίνεται σε όλη την χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία αξιοσέβαστη ομάδα, το λιγότερο που θέλουμε να πετύχουμε είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ» .
Για την ανανέωση συμβολαίου του Λίνο: «Ο Λίνο έχει δουλέψει πάρα πολύ σε όλη την σεζόν, έχει καλά στοιχεία στην επίθεση και την άμυνα. Χαίρομαι που θα τον έχω και για τα επόμενα χρόνια μαζί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: