Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Τέλος στο πρωτάθλημα-δράμα

Το φινάλε του πρωταθλήματος ήταν γεμάτο μικρές και μεγάλες τραγωδίες. Ξύλο, επεισόδια, τραυματισμοί και δακρυγόνα έξω από το Καραϊσκάκης, συμπλοκές στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και ΜΑΤ, ενώ το μεσημέρι είχε προηγηθεί συλλαλητήριο στη Ν.Φιλαλδέφεια, ένας σοβαρός τραυματισμός του Ντιέ στον αγώνα της Καβάλας με τον Πανιώνιο και το σκηνικό έμοιαζε με αυτό που λένε "ελληνικό δράμα".Το φινάλε του πρωταθλήματος ήταν γεμάτο μικρές και μεγάλες τραγωδίες. Ξύλο, επεισόδια, τραυματισμοί και δακρυγόνα έξω από το Καραϊσκάκης, συμπλοκές στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και ΜΑΤ, ενώ το μεσημέρι είχε προηγηθεί συλλαλητήριο στη Ν.Φιλαλδέφεια, ένας σοβαρός τραυματισμός του Ντιέ στον αγώνα της Καβάλας με τον Πανιώνιο και το σκηνικό έμοιαζε με αυτό που λένε "ελληνικό δράμα".

Στο Φάληρο τα πράγματα μύριζαν μπαρούτι έξω από το γήπεδο όταν συγκρούστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, που έγιναν αισθητά και εντός του αγωνιστικού χώρου. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική για τον κόσμο στην εξέδρα και τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και στο 19΄ο διαιτητής Ντάκος διέκοψε για δέκα λεπτά το παιχνίδι.

Από τα επεισόδια ένας οπαδός του Ολυμπιακού έπαθε σοβαρά εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ τραυματίες είναι και δύο αστυνομικοί.

Το τοπίο έξω από το γήπεδο θύμιζε "βομβαρδισμό στη Βαγδάτη" καθώς στις αψιμαχίες χούλιγκαν-ΜΑΤ τα αντικείμενα έπεσαν βροχή.Πηγη SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια: