Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η κλήρωση των πλέι οφ της Superleague

http://www.contra.gr/images/m/playoff_140410_m.jpgΜε την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να φιλοξενεί στο Κλ. Βικελίδης τον Ολυμπιακό, ξεκινά φέτος η διαδικασία των πλέι οφ της Superleague. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και οι δηλώσεις στο περιθώριο της κλήρωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Άρης - Ολυμπιακός

2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Άρης
Ολυμπιακός - ΑΕΚ

3η αγωνιστική

ΑΕΚ-Άρης
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

4η αγωνιστική

Άρης - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - Άρης

6η αγωνιστική

Άρης - ΠΑΟΚ
ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Οι δηλώσεις στο περιθώριο της κλήρωσης:

Ο Πατρίκ Κομνηνός δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 4 προπονητές που είναι μαζί μας σήμερα και ειδικά τον τον προπονητή του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα που έχει με τον Παναθηναϊκό, τον τελικό του Κυπέλλου hellas online . Αναγνωρίζουμε το βεβαρημένο πρόγραμμα των ομάδων τη συγκεκριμένη περίοδο και τους ευχαριστούμε

Είναι η τρίτη χρονιά που διεξάγονται τα πλέι οφ, τα οποία έχουν στόχο την αναβάθμιση του προϊόντος και την αξιοπιστία του. Είναι υποχρεώσή μας να δρομολογούνται τέτοιες ενέργειες για την αναβάθμιση του προϊόντος. Κατά το παρελθόν θεσπίσαμε το χρηματικό έπαθλο των 250.000 ευρώ για την καλύτερη επαρχιακή ομάδα. Πέρυσι το πήρε η ΑΕΛ, φέτος θα το πάρει η Καβάλα. Επίσης υπάρχουν και τα 250.000 ευρώ για το fair play. Προσπαθούμε να ανταμείψουμε τις ομάδες. Τα χρηματικά έπαθλα φέτος είναι βέβαια σε εκκρεμότητα.

Μία άλλη διαδικασία είναι ο τρόπος με τον οποίο διανέμει η Super League τα έσοδα της. Περίπου 10.000.000 ευρώ δίνονται στις ομάδες βάσει της βαθμολογικής τους συγκομιδής και όχι της βαθμολογικής τους κατάταξης. Οι αγώνες ολοκληρώνονται στις 16 Μαΐου, με τη συμμετοχή 4 από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Θεωρούμε ότι τα πλέι οφ έχουν πολλαπλά ωφέλη. Είναι μία διαδικασία που θα ακολουθήσουμε και τα επόμενα χρόνια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: