Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Μπάγεβιτς: Δεν συμφωνώ με τις αποδοκιμασίες

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_d4VjchqBi.jpgΤην αντίθεση του στις αντιδράσεις του κόσμου εναντίον του Νάτσο Σκόκο εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «κανείς παίκτης της ΑΕΚ δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά», ενώ σχολίασε και την επιλογή του να αφήσει εκτός 11άδας τους Αργεντινούς και τον Ρότζερ Γκερέιρο.

«Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το σημερινό ματς. Μας χρειαζόταν η νίκη για τους γνωστούς λόγους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε και δεν παίξαμε καλά. Είχαμε προβλήματα με την κυκλοφορία της μπάλας, χάναμε πολύ γρήγορα την μπάλα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Η αλήθεια είναι ότι και ο αντίπαλος ήταν λίγο πίσω και δε θέλαμε να δώσουμε χώρους γιατί είχαν γρήγορους παίκτες για αντεπιθέσεις. Είχαμε, πάντως, δύο ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε γκολ, είχαμε ευκαιρίες, είχε κι ο αντίπαλος αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε», είπε αρχικά ο Μπάγεβιτς.

Για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του, σχολίασε: «Κάποιοι την Παρασκευή παραβίασαν το ωράριο, μίλησα μαζί τους, ήθελα να προστατέψω την ομάδα κι αυτούς και τους άφησα εκτός 11άδας. Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς, μας χρειάζεται ηρεμία για να βρούμε το καλύτερο και το πιο σωστό για την ΑΕΚ. Ρωτήστε ό,τι θέλετε για το παιχνίδι αλλά τίποτα για όλα τα άλλα. Με αυτούς που ξενύχτησαν δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε τι θα κάνει αύριο ο πρόεδρος, που έχει ενημερωθεί για το θέμα».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, είπε: «Για τους νεαρούς, θέλω να πω ότι υπάρχουν και παίκτες που δεν είχαν σήμερα συμμετοχή. Μας περιμένουν πολύ σημαντικά ματς στα play-offs. Θα ήθελα να έχω όσο το δυνατόν πιο έτοιμους παίκτες».

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν έχουμε ψυχολογία, δεν έχουμε αυτά που θέλουμε και είχαμε κάποτε. Το πιο σημαντικό τώρα είναι τα play-offs. Θα περιμένουμε και την κλήρωση αύριο και μετά θα δούμε».

Για τις αποδοκιμασίες στον Νάτσο Σκόκο, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν συμφωνώ με τις αποδοκιμασίες σε Σκόκο. Κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν αξίζει αυτή την συμπεριφορά, ειδικά τώρα που έχουμε μπροστά μας έναν στόχο και μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου και τη διακοπή στο παιχνίδι, σχολίασε: «Οταν δεν παίζεις καλά ο κόσμος σου κάνει αυτά που έκανε και σήμερα. Πρέπει να βοηθήσουμε τον Σκόκο, θα τον βοηθήσουμε, θα το καταλάβει και θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο που είναι τώρα μπροστά του. Πιστεύω θα το καταλάβουν και οι φίλαθλοι και δε θα έχουμε αυτό το πρόβλημα».

Για τα play-offs, υπογράμμισε: «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στα play-offs. Εχουμε αυτή την ομάδα, με τα προβλήματα και εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι σε εννιά μέρες μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ολοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε. Ο πρόεδρος λέγοντας ότι είμαστε το φαβορί, είπε τη γνώμη του. Δεν μπορώ να πω ότι είναι λάθος ή ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνουμε προσπάθεια και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Δικαιολογία δε θέλω να έχω ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να θεωρείται φαβορί λόγω βαθμολογίας αλλά μέσα στα παιχνίδια μπορούν να αλλάξουν πολλά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά της ομάδας του στα ντέρμπι: «Εχουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι και αυτός είναι λόγος που μου επιτρέπει να πιστεύω στην ομάδα. Πάντα σε όλα τα ματς πάμε για να κερδίσουμε και αν πας έτσι στους αγώνες, δεν σου επιτρέπεται να έχεις ορισμένα πράγματα που θέλεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: