Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΠΑΕ-Α.Ε.Κ: "Θρασύδειλη και κατευθυνόμενη η επίθεση

http://www.contra.gr/images/m/aekanakoinosi18-04_m.jpgΚατευθυνόμενη χαρακτήρισε την επίθεση μερίδας οπαδών η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής. Παράλληλα, καλεί τους αγνούς φιλάθλους να απομονώσουν τους... γνωστούς άγνωστους που προκαλούν πρόβλημα στην ομάδα και την προσπάθειά της να επανέλθει στην κορυφή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σήμερα το απόγευμα επιχειρήθηκε με τρόπο θρασύδειλο και απόλυτα κατευθυνόμενο μία επίθεση εναντίον όχι μόνο της νεοεκλεγείσας διοίκησης και των εναπομείναντων μετόχων-χρηματοδοτών αλλά κυρίως εναντίον της ομάδας μας και των αγνών φιλάθλων της.

Τη στιγμή που η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα κρίσιμα παιχνίδια των play offs, μία ασήμαντη μερίδα ανεγκέφαλων τραμπούκων και διασπαστών της Ένωσης, θέλησε να προσθέσει μία ακόμα μελανή σελίδα στην πολύπαθη AEK μας. Η διχόνοια που τόσο πολύ επιθυμούν να σπείρουν, μαζί με τους καθοδηγητές τους, με σκοπό τη επαναφορά μίας νοσηρής κατάστασης δίχως την παραμικρή βιώσιμη εναλλακτική πρόταση, πρέπει να απομονωθεί από τους υγίως σκεπτόμενους AEKτζήδες.

Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των σημερινών γεγονότων δεν είναι τόσο άγνωστοι όσο νομίζουν και ο κόσμος της ΑΕΚ τους γνωρίζει.

Η διοίκηση και οι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν στο έργο της εξυγίανσης και επανόδου της ΑΕΚ στην κορυφή και καλούν τον κόσμο μας να αντιδράσει, να απομονώσει τα άρρωστα μυαλά και να στηρίξει όλους τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες των play offs.

Σε πείσμα όσων θέλουν την καταστροφή της αγαπημένης μας ομάδας, η ΑΕΚ θα γίνει πάλι πρώτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: