Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ατρόμητος: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την συμπαράσταση με την οποία περιέβαλαν την φετινή σεζόν, εξέδωσε ο Ατρόμητος. Η διοίκηση του συλλόγου του Περιστερίου παράλληλα, εύχεται και το μέλλον της ομάδας να είναι εξίσου πετυχημένο και με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής σεζόν 2009-10 θέλουν να απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φιλάθλους του Περιστερίου για την αγάπη, την συμπαράσταση και την αφοσίωση με την οποία περιέβαλαν φέτος τον σύλλογο.

Η νέα περίοδος ευχόμαστε να συνδυαστεί με ακόμη περισσότερες χαρές, δυνατές συγκινήσεις και πολλά γκολ για την Ατρομητάρα μας στο πρωτάθλημα της Superleague.

Επίσης θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης της διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ακολουθώντας τα κελεύσματα της εποχής θα υιοθετήσει τον πρώτο μήνα διάθεσης των καρτών διαρκείας ειδικό πακέτο τιμών σε όλες τις θύρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου Περιστερίου παρέχοντας κίνητρα στους φιλάθλους της ομάδας μας για να στηρίξουν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, το νέο μας ξεκίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: