Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Βιτόλο: «Μικρό προβάδισμα ο Ολυμπιακός, καλύτερος όλων ο Σάντος»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο (4-1 τον Εργοτέλη) την κανονική διάρκεια της Superleague και πλέον η προσοχή στρέφεται στα πλέι οφ . Ο «Δικέφαλος» του βορρά θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Ολυμπιακό, με τον μέσο τον Βίκτορ Βιτόλο να αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Παράλληλα, ο Ισπανός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Φερνάντο Σάντος.

«Οι δυο τελευταίες νίκες μάς τονώνουν το ηθικό. Θέλαμε να μπούμε στα πλέι οφ με τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό βαθμολογικό προβάδισμα και εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα έξι παιχνίδια που απομένουν και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε».

Για τον προπονητή του ανέφερε: «Δεν είμαι αυτός που θα αποφασίσει, όμως έχω άποψη και θα την εκφράσω, και αυτή είναι η προσωπική μου. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καλύτερος τεχνικός που εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Θα ήθελα η συνεργασία μας να συνεχιστεί».

Λίνο: «Έξι δύσκολα παιχνίδια»

«Μετά τις συνεχόμενες ήττες που κάναμε και μας αποσυντόνισαν σημειώσαμε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με ικανοποιητική εμφάνιση», ανέφερε από τη μεριά του ο Βραζιλιάνος άσος, Λίνο, που μέσα στην εβδομάδα προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Και συνέχισε: «Στα πλέι οφ θα έχουμε έξι δύσκολα παιχνίδια και για μένα δεν έχει σημασία το ποια θα είναι η σειρά των αγώνων. Χαίρομαι που θα είμαι εδώ για άλλα δυο χρόνια, καθώς ήταν κάτι που ήθελα και είναι θετικό ότι αυτό ήθελαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: