Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Βολές κατά πάντων από Χριστοβασίλη

http://www.sport24.gr/ast/cov/xr/xristovasilis_b.jpgΑποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, όπου παραδέχθηκε πως έγιναν πολλά λάθη στην αρχή της σεζόν, ενώ δήλωσε πως αισθάνεται προδομένος από τον Γιώργο Παράσχο! Με την γλώσσα της αλήθειας μίλησε την Κυριακή ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, που μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, ενώ προανήγγειλε αλλαγές για να επανέλθει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

"Κάναμε μια προσπάθεια να χαμογελάσει ο κόσμος, αλλά εμείς δώσαμε 28 παιχνίδια και άλλοι σταμάτησαν στα 25. Επίσης διαπιστώσαμε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές στις τελευταίες αγωνιστικές μεταμορφώνονται σε Μέσι.

Τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές όλοι είδαμε τι έγινε σε ματς όπως το Πανιώνιος-Λάρισα. Εμείς δεν μπήκαμε σε κανένα άρμα", είπε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ φανερά απογοητευμένος.

"Νιώθω προδομένος από τον Παράσχο"

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, ήταν η ατάκα του κ. Χριστοβασίλη για τον Γιώργο Παράσχο, από τον οποίο αισθάνεται προδομένος. Η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας τεχνικός δεν μπόρεσε να κερδίσει τα αποδυτήρια από την πρώτη στιγμή, κάτι που κουβάλησε η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Έπρεπε να είχε αποχωρήσει νωρίτερα, όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Νιώθω προδομένος από τον κύριο Παράσχο γιατί ήταν ο πρώτος προπονητής που έκανε το σχεδιασμό για τις μεταγραφές.

Έγιναν αποκλειστικά από τον προπονητή με τη συνεργασία της ΠΑΕ, αλλά οι εργαζόμενοι εκτέλεσαν εντολές. Τον Ιανουάριο επρόκειτο να κάνουμε πέντε μεταγραφές, αλλά οι δυο κόπηκαν την τελευταία στιγμή.

Οι παίκτες δεν έγιναν μια οικογένεια και δεν έδεσαν ποτέ. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε την κατάσταση, αλλά ποτέ δεν παρεμβαίναμε στα αποδυτήρια. Το τι γίνεται εκεί είναι δουλειά του προπονητή".

"Θα μείνουν οι παίκτες που αγαπούν την ομάδα"

Κλείνοντας, ο κ. Χριστοβασίλης μίλησε για τις αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, ενώ τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η κατασκευή προπονητικού κέντρου και γηπέδου.

"Γίναμε σοφότεροι και είναι επιλογής μας να κρατήσουμε τους καλούς χαρακτήρες. Όταν έρθει ο προπονητής θα αποφασίσει για μερικές προσθήκες. Το ρόστερ θα αλλάξει σημαντικά. Ο βασικός κορμός θα μείνει, όμως μόνο οι παίκτες που αγαπάνε την ομάδα.

Μάθαμε από τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε. Ο ΠΑΣ είναι ο κόσμος του και ο κόσμος ο ΠΑΣ. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, έτσι ώστε η Β' εθνική να είναι απλά μια κακή παρένθεση.

Πρώτος στόχος είναι το προπονητικό και το νέο γήπεδο. Θα γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Από τη διοίκηση μέχρι και τα γήπεδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: