Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Προς αποχώρηση ο Παντελή

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/deb4ee54f4d32949592fd4f8a2155727_L.jpg?1271654709?1271654709?1271654709Την αποχώρηση από του από την ΠΑΕ Ηρακλής σχεδιάζει σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια ο Αντρέας Παντελή, αν ο νυν πρόεδρος του «Γηραιού» Αντώνης Ρέμος δεν προχωρήσει σύντομα στην υπογραφή εγγράφων που θα «χρίσουν» τον Κύπριο επιχειρηματία σε απόλυτο «αφεντικό» των «κυανόλευκων». Έτοιμος να αποχωρήσει από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είναι ο Αντρέας Παντελή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού ο Κύπριος οικονομικός μάνατζερ και επίδοξος αγοραστής του «Γηραιού» δεν φαίνεται να βλέπει …φως στο τούνελ και αν δεν υπογραφούν άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα που θα τον «χρίσουν» και επίσημα διάδοχο του Αντώνη Ρέμου θα αποχωρήσει από τα κοινά των «κυανόλευκων».

«Βρήκαμε ανοργανωσιά στην ομάδα και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε τάξη. Αυτό που υπάρχει προς το παρόν είναι μια μέση λύση και ο κόσμος θέλει δικαίως να ενημερωθεί.
Η ηρεμία που βρήκε η ομάδα μετά την αλλαγή είναι φαινομενική. Μπορεί να βγήκε από τις περιπέτειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βρεθεί μια λύση», τόνισε ο Παντελή αναφερόμενος στην οικονομική «τρύπα» των 3 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στον Ηρακλή και συνέχισε αναφέροντας τα εξής:

«Πριν από τη γενική συνέλευση υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Οπως ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο, που είναι εξίσου πολύ σημαντικός και έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να δούμε πόσα λεφτά θα βάλουμε για τη νέα χρονιά».

Την ίδια στιγμή η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ Ηρακλής μοιάζει απελπιστική, αφού αρκετοί από τους παίκτες που αποτελούν το βασικό κορμό του Ηρακλή απειλούν με προσφυγές στην περίπτωση που δεν πάρουν άμεσα τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: