Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Για την ανανέωση, μετά το πλέι-οφ


Ο Φερνάντο Σάντος... Ίσως την Κυριακή να έγινε το πρώτο βήμα. Αν δεν ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση, ο Ζαγοράκης και ο Σάντος, στη συνάντηση που είχαν, όλο και κάτι θα είπαν για την επόμενη σεζόν. Όλο και κάτι θα συζήτησαν για το μέλλον της συνεργασίας του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός της ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον ΠΑΟΚ με τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίωρο και για τον ΠΑΟΚ που μπαίνει στα πλέι-οφ για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει από τη φετινή κούρσα και δεν είναι τίποτε λιγότερο από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα. Κατά συνέπεια, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο πρώτος στόχος για το "δικέφαλο".

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης κατέβηκε στα αποδυτήρια, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους ζήτησε να εντείνουν την προσπάθειά τους στα πλέι-οφ οδηγώντας το δικέφαλο όσο πιο ψηλά γίνεται.
Στη συνέχεια πήγε στο γραφείο του και είχε μία συνάντηση και με το Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο συζήτησαν για το φινάλε του πρωταθλήματος και για τα πλέι-οφ. Το κεφάλαιο Σάντος θα απασχολήσει πλήρως μετά το τέλος των πλέι-οφ.

Κατατέθηκε ο φάκελος

Κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην ΕΠΟ ο φάκελος αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν. Νωρίς νωρίς, οι υπεύθυνοι του δικεφάλου καταθέτουν ολοκληρωμένο φάκελο και οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ τους απένειμαν τα εύσημα για τη συνέπεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: